En viral queen som cyklar i högklackat

publicerat i Allmänt;
Glad midsommar alla kära bloggläsare! Om jag ens har några? Tänkt mycket idag på att jag har haft den här bloggen i ett år i september och än har inte någon gjort ett uns avtryck om att dem läser den. Så idag planerade jag på att flytta över till nouw. Dock gick det inte bra så jag blir nog kvar här. Ikväll ska jag försöka att bara läsa min älsklingsblogg och sen bara sova faktiskt. Ögonen går redan i kors här så ska försöka att bara få fram det viktigaste.
 
Dagens träning blev i form av att för första gången någonsin cykla i mina högklackade. Vi cyklade till utkanten av staden där det brukar vara någon slags marknad vid såhär års. Det blev inga sillmackor eller burgare, men ål blev det. Till min stora förtjusning! Totalt har jag nog cyklat över en mil idag så ej konstigt att jag är slut nu.
 
Dessutom har jag glada nyheter! Så tänkte avrunda med de. Jag har fått jobberbjudanden om att vara på en resturang här i stan och göra hemstädning åt en här i staden med. Jag får veta mer till veckan. Tyvärr krockar det ju med städjobbet som jag ska på arbetsintervju för på måndag. Men jag hoppas det löser sig till det bästa. Jag väljer ju hellre att jobba i min hemstad för Liams skull. Resturangen och hemstädningen här lockar mig mycket mer än städjobb i en annan stad. Vi får se vad det blir!!
 
Gillar min nya bloggdesign? Viral queen heter den för er som undrar. ;)