Ny laptop, nytt hår och Wii

publicerat i Allmänt;
Jaha verkar som att detta får bli mitt första inlägg från min nya laptop då min andra kraschade igår när sonen skulle kolla på Transformers. Jobbigaste är att jag var verkligen fäst vid just den laptopen. Jag brukar inte fästa mig vid saker direkt men den var min speciella baby liksom. Orsaken är väl för att jag har haft den enda sen vi flyttade in till stan från landet. Vad som hände med den förra? Den förra köpte jag för 6000 kr och jag bad Liams pappa lägga undan den på kvällen för jag var nyförlöst med Liam och hade verkligen noll ork på den här tiden pga jobbig förlossning. Självklart lyssnade han inte som så många män har problem med i dagens samhälle så hans mammas katter lekte och hoppade på skärmen så hela skiten gick sönder i tusen bitar. Det var den minsta laptopen jag har haft. Detta är min tredje nu efter den. Detta är bara fem år sen. Så där ser ni hur ömtåliga laptops är. Jag tänker låta detta bli min sista. Sen får det bli ipads efter det både till mig och sonen. Btw jag älskar att blogga från just denna laptopen för den är så snabb och behändig att blogga ifrån. Rena drömmen!
 
Jag vet att jag kanske ej har skrivit det här på bloggen men iaf på min instagram så har jag tjatat sönder folk om mina hårplaner. Idag spräckte jag de där förbaskade hårplanerna för jag har verkligen noll tålamod gällande mitt hår. Först tänkte jag ju inte färga det på resten av året och inte toppa det förrän i oktober. Nu har jag både färgat det och toppat det. Det blev brunsvart ala Anty. Jag ville testa en ny hårfärg så jag bara körde. Bästa är att jag har t.o.m en flaska kvar tills nästa gång jag behöver färga det. Win win situation verkligen! Planerar på att toppa det var tredje månad nu för att återfå mitt långa igen någon gång. :) Nu slipper jag även känna mig ful på dopet som jag ska på om två veckor. 
 
Vi bestämde även oss för att skaffa Wii idag. Det gick dock inte lika "enkelt" som med laptopen eller mitt hår. Det är just för jag kommer faktiskt köpa det begagnat pga jag har ej råd med nytt och verkligen inte med tanke på laptopen som blev lite dyrare än jag hade tänkt mig men som jag ändå måste ha till skolan. Superviktigt är det! Jag kommer köpa första spelet till det på tisdag då jag får hem en kär gäst imorgon kväll och eventuellt på onsdag kommer jag köpa konsollen och alla andra tillbehör till det. Sonen har länge tjatat om ett tvspel och jag kände att jag vill i såna fall köpa ett som vi alla kan nyttja och Wii är ett typiskt sånt spel som jag hade kunnat tänka mig då man rör sig väldigt mycket på det har jag hört. Kommer bli extremt kul när vi väl får hem det och kan spela med Liam. :)
 
Jag är även efter lite med mina hemmastudier i medicin så det ska jag väl förhoppningsvis catcha upp till veckan som kommer nu. Nu ska jag dricka upp mitt earl grey cream-te och sen natta sonen här. 
 
(null)