Och så en plusmeny på det!

publicerat i Allmänt;
Den här månaden har minst sagt varit kalabalik. I början av månaden var jag deprimerad pga då var det två år sen jag träffade min stora kärlek som det inte funkade med. Därför passade jag på att göra massa roliga saker för mig själv som att skaffa en ny garderob, gå ut på krogen, gå en massa gånger på bio, äta god mat och tja bara allmänt leva livet så bra jag kunde. Men nu i slutet är det som att livet har slagit bakut. För nu har följande saker hänt...
 
- Fått avliva min vackra själsfrände Hjärtat. Efter sju års sjukdom hit och dit så kunde jag inte göra mer. Det var det tuffaste beslutet jag någonsin tagit. Efter hon fick det blåa dödande medlet i sig så bara grät jag sönder helt. Riktigt kände i handen hur svansen blev helt livlös. Det var riktigt hemskt! 
 
- Igår fick jag sparken från mitt Burger king jobb per sms. Orkar inte skriva mer detaljer om det mer än att jag åkte in på kvällen för att lämna saker och berättade för en arbetsledare vad som hade hänt. Slutade med att vi nästan bröt ihop båda två och sen drog jag och min inneboende in till stan och åt gott på Max. Har bestämt mig för att aldrig mer jobba inom restaurangbranschen igen hur kul jag än har tyckt att det är. 
 
Summan av kardemumman är väl att livet inte är en fest just nu men man får ju hålla sig flytande ändå. Imorgon ska jag med sonen till läkaren och efter det försöka få igång CSN på 100% istället då jag kommer plugga på heltid istället tydligen. 
 
Men vi har även fått hem två nya familjemedlemmar. Säg hej till Lisadora och Gru.