When we were young, we spoke in tounges

publicerat i Allmänt;
Ett utav mina nyårslöften i år blir att sluta skippa träningen och börja äta mer hälsosamt igen. För nu har jag tusan ta mig tröstätit i över en vecka. Känns som jag har gått upp jättemycket. Tänker äta extremt lite kött detta året och nästan bara grönsaker. Åt nyss en misosoppa för att kunna äta mindre middag senare för då är det lövbiff från igår som vi ska äta. Hittade billig lövbiff på Ica så var tvungen att köpa det för det var svinlänge sen vi åt någon sådan lyxmat av den sorten innehållande nötkött. Till det gjorde jag klyftpotatis med kryddor av spiskummin, timjan och vitlökssalt. Till det hade vi brunsås. Jag tog två portioner. Jag skäms lite över det. Jag skäms över mig själv att jag har gått ner mig så himla mycket under den här pausen men jag har inte fått grepp än hur jag ska hantera det men nu är jag påväg upp igen. Till middagen kommer jag bara ta en bit lövbiff och max en eller två klyftpotatisar. Så hädanefter kommer mina middagar se ut så att jag äter någon köttbit vilket kan vara en bit lax eller kanske kycklingburgare och så en massa t.ex spenat till det. Sen de veckorna sonen är hemma kan jag få äta en halv dl ris/pasta/potatis osv till maten. Bara för att han inte ska få någon förvrängd ide om mat här hemma för det hade absolut inte varit bra. Så kul ska vi inte ha det. 
 
Jag har även valt att ta en paus från facebook nu fram tills vi börjar skolan igen. Sen efter det kommer jag bara logga in och uppdatera när det absolut händer något stort som jag vill visa upp för mina vänner. Det kan handla om träningen men även andra saker.. Skolavslutningen är på onsdag och jag bävar för det. Bävar över att inte få prata med honom eller ens få sitta nära honom som jag alltid hade tänkt att jag ville göra just denna avslutningen då min bästa tjejkompis Nadja går ut och allting. Jag bara måste överleva det. Eller överleva kommer jag göra men klart det kommer kännas.
 
Under jullovet ska jag bara precis ta det lugnt. Lägga all min energi på sonen, Gud, att komma på rätt bana gällande hälsan och träningen som sagt. Ska bara göra massa sånt som jag mår bra av. T.ex läsa romantiska böcker, rita mindfulness, se på serier/film och utföra yoga. Det blir bra!
 
Här kommer även en bild på min dröm-mage som jag SKA ha till sommaren 2017. Just nu skiter jag i magmusklerna för tillfället. Är faktiskt inte så sugen på det längre när jag har förstått hur svårt det är att bara få platt mage. x''D Jag hatar att jag älskar mat så himla mycket. Så ska vi ha tacos på julavslutningen. Det kommer bli kaos för min del för tacos är skitsvårt att äta lite av. Kommer mest bara ta grönsaker och kanske ett tacoskal. Kött är bara till att skippa vid det tillfället. Guacamolen kan jag dock inte låta bli haha.
 
Till nyår och julen blir det inga undantag. Där blir det också nyttigt rakt igenom. Får bli massa fisk, skaldjur och potatis då för det är nyttigt. :) 
 
Ikväll blir det en PW runt Citadellet en timme efter maten och sen yoga hemma. Det blir mys!