Ny cykel

publicerat i Allmänt;
Här i livet händer inte så värst mycket mer än mer motgångar så det är därför jag inte har orkat skriva här + jag kan inte blogga via mobilen så jag måste ta fram laptopen varje gång jag ska blogga och den tar jag bara fram en gång per månad nu - när jag ska betala räkningarna. Äh ändå ingen som läser denna bloggen mer än jag plus några få till kanske. Skriver mest för min egen del. 
 
Jag har köpt en ny cykel via min killkompis Eriks vän Rafaet. Jag älskar min nya cykel! Sen designade jag om den för en mer personlig touch också. ;) Nu har vi äntligen varit och cyklat ute vid hästarna som jag önskade. Tyvärr blev det inga fina hästbilder av den turen.
 
Inatt var första natten på länge som jag har sovit ordentligt. Första gången på en månad faktiskt. Vet inte om jag skrev det sist men jag har börjat jobba med mindfulness och ska pryda mina väggar med fina mindfulnessbilder. Mina väggar är så kala och tråkiga. Jag har även köpt hem en ny vit bokhylla som jag tycker passar bättre in i designsmässigt i mitt hem numera. Guud vad mycket nya inredningssaker jag ska köpa när jag väl har fått jobb. :D Mitt nya intresse är inredning och allt ska vara rosa. Lyckans färg!
 
Nu hinner jag inte blogga mer för jag, Liam och Nadja ska ha tacokväll här. Nu vet ni iaf varför jag inte orkar blogga lika ofta längre. Liv1!